26.05.2024

Curs valutar în Energbank pentru astăzi

Valuta cumpărare vînzare
Dolar S.U.A. 17.63 17.87
Euro 19.12 19.39
Leu românesc 3.80 3.87
Liră sterlină 21.00 22.65
Franc elvețian 18.50 19.80
În tabel este prezentat curs valutar la Energbank pe 25 mai 2024.

Datele de contact

Telefon:
+373 22 544377
Fax:
+373 22 858080
Website:
energbank.com
Email:
office@energbank.com
Telex:
163247 ENBNK MD
SWIFT:
ENEG MD 22
Adresă:
str. Tighina, 23/3,
MD-2001, mun. Chişinău,
Republica Moldova

Harta locației


Despre

Banca Comercială "Energbank" SA a fost creata la 16 ianuarie, 1997. 89.5% din actiuni apartin intreprinderilor cu forma diferita de proprietate, 10.5% aparţin persoanelor fizice. Capitalul statutar al Bancii este de 100 000 000 lei (2 000 000 actiuni - nominal 50 lei).

Banca este unul din fondatorii societăţii interbancare de garantare a creditelor "Garantinvest", a biroului istoriilor creditare "Biroul de credit", Fondului de garantare a depozitelor în sistemul bancar al Republicii Moldova, membru al Bursei de valori a Moldovei şi a Depozitarului Naţional, Participant profisionist pe piaţa valorilor mobiliare, membru al Asociaţiei băncilor din Moldova, membru asociat al sistemului internaţional de plăţi "VISA" Int. şi "MasterCard" Int. Auditorul Băncii este compania internaţională de audit - GrantThornton.

Banca întotdeuna a promovat o politică de lărgire a reţelei sale, deoarece anume ea este calea de bază a răspîndirii serviciilor şi produselor Băncii. La momentul actual banca are 70 de subdiviziuni pe teritoriul republicii.

Scopul principal care stă în faţa Băncii constă în dezvoltarea efectivă şi sporirea cotei de piaţă deţinute pe piaţa financiară a Moldovei.

Pe parcursul anilor de activitate Banca a reuşit să cucerească reputaţia unui partener de afaceri sigur şi profesionist. Graţie politicii echilibrate şi raţionale în domeniul managementului financiar, BC "ENERGBANK" S.A. , pe parcursul existenţei sale, şi-a întărit esenţial poziţiile pe piaţa financiară a Moldovei şi-şi păstrează tendinţele pozitive de creştere a tuturor indicilor activităţii sale. Politica în domeniul muncii cu clienţii se constituie pe baza unui avantaj reciproc şi colaborării de afaceri. Elaborarea şi implimentarea tehnologiilor bancare, susţinerea calităţii serviciilor la un nivel înalt au devenit baza relaţiilor reciproce cu clienţii Băncii.

Creînd condiţii pentru dezvoltarea afacerilor clienţilor săi BC “ENERGBANK” SA îşi perfecţionează constant calitatea şi nivelul serviciilor prestate. Noi creştem pentru clienţii noştri şi împreună cu ei, propunîndu-le permanent noi posibilităţi de colaborare în mai multe niveluri. Interacţiunile de parteneriat între client şi bancă constituie garantul bunăstării şi înfloririi economiei moldoveneşti. Banca priveşte cu încredere în viitor.

Propunînd soluţii concrete, păstrînd cu stricteţe confidenţialitatea raporturilor reciproce a partenerilor, ENERGBANK rămîne Banca businessului privat şi are o atitudine flexibilă faţă de interesele clienţilor. Concomitent Banca se sprijină permanent pe experienţa acumulată, tehnologiile bancare performante, resursele financiare şi intelectuale.