03.05.2024

VALUTAR.MD - un site nou informațional despre cursul valutar din Moldova

VALUTAR.MD -  un site nou informațional despre cursul valutar din Moldova VALUTAR.MD – este un internet-proiect nou, lansat pe data de 1 iulie 2016, în modul de testare.

Site-ul include convertor valutar, prin care utilizatorii pot în orice moment și în orice loc să obțină informații cu privire la cursul oficial de schimb valutar în Republica Moldova.
Interfață elegantă și modernă permite utilizatorilor să efectueze conversații cursurilor valutare rapid și comfortabil. În orice punct în Moldova puteți afla cursul valutar, chiar stînd acasă.

Proiectul conține informații despre cursuri de schimb ale tuturor bancilor din Republica Moldova, unde veți găsi cursul de schimb al monedei euro, dolar, și întotdeauna a obține informații cu privire la cursul ale Băncii Naționale din Moldova.

Din ziua aceasta, internet-proiect VALUTAR.MD funcționează pe deplin, în mod normal, fară întrerupere.
În fiecare zi, la timp, cursul oficial valutar este actualizat online, astfel încît utilizatorii pot găsi informații exacte și să efectueze convertații diferitilor unități monetare imediat.

Proiectul nostru - nu este doar un convertor valutar, acesta este și un internet-portal, care conține o secțiune de știri financiare. Veți fi mereu la curent cu evenimente noi care au loc la nivel economic în Republica Moldova.

Pe pagina de start se află un calculator comfortabil de cursuri valutare, prin care orice utilizator poate selecta valuta dorită fără efort și de a converta potrivit cursului de schimb ale Băncii Naționale a Moldovei sau de la alte bănci pe rata Moldovei. Pentru comoditate, este adăugat un calendar de cursuri valutare, grație pe care va fi capabil să calculați suma care aveți nevoie pentru ultima perioada.

În secție "Valute", utilizatorii pot găsi informații despre toate monedele lumii, precum și a face cunoștință cu informații istorice despre fiecare monedă. Acest lucru este foarte util și convenabil de a avea informații cu privire la ceea cu ce se confruntă fiecare din noi în Republica Moldova.

VALUTAR.MD – este asistentul vostru personal în chestiuni financiare!
10 octombrie 2016, la 10:23

Alte știrile săptămânii

MAIB: Plata ratelor la credite, inclusiv dobânzi, amânată pentru 3 luni MAIB: Plata ratelor la credite, inclusiv dobânzi, amânată pentru 3 luni
A fost lansat un nou serviciu de cursurile de schimb în Rusia A fost lansat un nou serviciu de cursurile de schimb în Rusia
Încă o bancă a aderat la Programul de stat ”Prima Casă” Încă o bancă a aderat la Programul de stat ”Prima Casă”