25.04.2024

Salariile profesorilor din Moldova vor fi majorate de la 1 mai 2017

Salariile profesorilor din Moldova vor fi majorate de la 1 mai 2017 Astăzi a devenit cunoscut faptul că Guvernul Republicii Moldova a aprobat în mod oficial decizia de majorare a salariilor profesorilor. În această decizie se spune că, la 1 mai 2017, profesorii Republicii Moldova vor fi plătiți cu 100 de lei mai mult.

Potrivit portalului VALUTAR.MD, decizie oficială privind majorarea salariilor profesorilor din Republica Moldova urmează să fie publicată în Monitorul Oficial, 07 aprilie 2017.

Conform deciziei, creșterile salariale vor viza toate cadrele didactice din școli, universități, precum și în instituțiile de învățământ, care sunt situate pe finanțarea din bugetul Republicii Moldova.

Astfel, ca urmare a deciziei, salariile profesorilor va crește la aproximativ 50 de mii de profesori din toate instituțiile de învățămînt.

Costurile acestui proiect nu sunt mai presus de unitățile, care au fost alocate pentru 2017.
07 aprilie 2017, la 16:36

Alte știrile săptămânii

MAIB: Plata ratelor la credite, inclusiv dobânzi, amânată pentru 3 luni MAIB: Plata ratelor la credite, inclusiv dobânzi, amânată pentru 3 luni
A fost lansat un nou serviciu de cursurile de schimb în Rusia A fost lansat un nou serviciu de cursurile de schimb în Rusia
Încă o bancă a aderat la Programul de stat ”Prima Casă” Încă o bancă a aderat la Programul de stat ”Prima Casă”