26.04.2024

La Banca Naţională a Moldovei se desfăşoară ziua uşilor deschise pentru copii şi părinţi

La Banca Naţională a Moldovei se desfăşoară ziua uşilor deschise pentru copii şi părinţi Luni, la Banca Naţională a Moldovei se desfăşoară Ziua uşilor deschise pentru copii şi părinţi. Vizitatorii vor avea prilejul să afle despre instrumentele de plată inovative, să vadă sala de expoziții a BNM și o prezentare practică despre elementele de siguranță ale monedei naționale.

Astfel, copiii vor afla cum funcționează un verificator de bancnote și chiar vor fi lăsați să-l folosească. Micii vizitatori vor primi în dar un „Îndrumar de educație financiară”, din care vor afla ce sunt banii, cum să-i gestioneze în mod responsabil, care sunt avantajele economisirii.

Accesul în bancă se face conform listei, la prezentarea actelor de identitate a persoanelor care vor însoți copiii. Pentru luni s-au înregistrat 140 de persoane.
17 iulie 2017, la 14:26

Alte știrile săptămânii

MAIB: Plata ratelor la credite, inclusiv dobânzi, amânată pentru 3 luni MAIB: Plata ratelor la credite, inclusiv dobânzi, amânată pentru 3 luni
A fost lansat un nou serviciu de cursurile de schimb în Rusia A fost lansat un nou serviciu de cursurile de schimb în Rusia
Încă o bancă a aderat la Programul de stat ”Prima Casă” Încă o bancă a aderat la Programul de stat ”Prima Casă”