26.04.2024

Gas Natural Fenosa a lansat serviciul de achitare online prin intermediul cardurilor bancare

Gas Natural Fenosa a lansat serviciul de achitare online prin intermediul cardurilor bancare Gas Natural Fenosa în Moldova lansează serviciul de achitare online prin intermediul cardurilor bancare.

Pentru aceasta este nevoie de a accesa site-ul https://pay.gasnaturalfenosa.md și de a selecta tipul plății. De asemenea, trebuie introdus codul NLC. La finalizarea tranzacției se va emite cecul electronic, drept confirmare a realizării plății.

Adițional achitării facturilor și serviciilor auxiliare, aplicația permite efectuarea plăților în avans, iar la emiterea următoarei facturi, banii încasați în avans sunt transferați automat pentru stingerea datoriei.

Serviciul „Plăți online” operează cu orice card bancar emis de băncile moldovenești sau din străinătate și este destinat în exclusivitate persoanelor fizice. La efectuarea plăților nu se percep comisioane.
08 februarie 2017, la 17:43
Sursa: INFOTAG.MD

Alte știrile săptămânii

MAIB: Plata ratelor la credite, inclusiv dobânzi, amânată pentru 3 luni MAIB: Plata ratelor la credite, inclusiv dobânzi, amânată pentru 3 luni
A fost lansat un nou serviciu de cursurile de schimb în Rusia A fost lansat un nou serviciu de cursurile de schimb în Rusia
Încă o bancă a aderat la Programul de stat ”Prima Casă” Încă o bancă a aderat la Programul de stat ”Prima Casă”