17.05.2024

Ambasada SUA anunţă un nou concurs de granturi mici pentru ONG-uri

Ambasada SUA anunţă un nou concurs de granturi mici pentru ONG-uri Ambasada SUA în RM anunţă un nou concurs de granturi pentru consolidarea democraţiei şi societăţii civile în Moldova.

Surse din cadrul Ambasadei au relatat că la concurs sunt invitate să participe organizaţiile nonguvernamentale. Vor avea prioritate proiectele orientate spre restabilirea încrederii cetăţenilor în parcursul european al republicii, depăşirea fragmentării societăţii şi promovarea unităţii ei, atragerea cetăţenilor din teritoriu în guvernarea responsabilă.

În acelaşi timp, programul nu susţine proiectele de asistenţă socială, sănătate, activitate politică, studii ştiinţifice, comerţ, organizarea conferinţelor sau a deplasărilor individuale peste hotare.

Proiectele trebuie să fie prevăzute pe o perioadă de 6-12 luni. Autorii celor mai bune proiecte pot obţine granturi de la $10 mii până la $100 mii.

Dosarele pot fi depuse până la 23 decembrie.
22 noiembrie 2016, la 14:40
Sursa: INFOTAG.MD

Alte știrile săptămânii

MAIB: Plata ratelor la credite, inclusiv dobânzi, amânată pentru 3 luni MAIB: Plata ratelor la credite, inclusiv dobânzi, amânată pentru 3 luni
A fost lansat un nou serviciu de cursurile de schimb în Rusia A fost lansat un nou serviciu de cursurile de schimb în Rusia
Încă o bancă a aderat la Programul de stat ”Prima Casă” Încă o bancă a aderat la Programul de stat ”Prima Casă”